Yrityksen digipaketti

Yrityksen digipaketti tarjoaa yritykselle kokonaisvaltaisen ratkaisun digitaalisiin tarpeisiin ja auttaa yritystä rakentamaan vahvan digitaalisen läsnäolon, joka on tärkeää menestyksen kannalta tänä päivänä.

Yrityksen digipaketti sisältää seuraavat elementit:

  • Domain-nimi: Yritykselle varattu osoite verkossa, joka auttaa löytämään yrityksen verkkosivuston.

  • Verkkosivut: Sisältää yrityksen kotisivut, joka kertoo yrityksestä, sen palveluista ja tuotteista, yhteystiedot ja muuta tarvittavaa tietoa.

  • Sähköpostit: Yritykselle varatut sähköpostiosoitteet, jotka ovat osoitteessa @yrityksenomainnimi.com. Sähköpostit on helppo liittää verkkosivujen yhteyteen ja niitä voidaan käyttää yrityksen viestintään.

  • Some-tilit: Yrityksen some-tilit, jotka sisältävät yrityksen tiedot ja tarjoavat yhteyden asiakkaisiin. Esimerkkejä ovat Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn ja YouTube.

  • Tietoturva: Yrityksen digipaketissa tulisi huomioida myös tietoturva, kuten varmuuskopiointi, salasanojen hallinta, tietojen suojaus ja muut vastaavat ratkaisut.

  • Digimarkkinointi: Yrityksen digipakettiin voidaan myös sisällyttää digimarkkinointi, kuten Google-hakukoneoptimointi, Google Ads-mainonta ja some-mainonta, joka auttaa yritystä kasvattamaan näkyvyyttään ja saamaan uusia asiakkaita.

  • Muut digipalvelut: Yrityksen digipakettiin voidaan sisällyttää myös muita digipalveluita, kuten web-analytiikka, chat-palvelut, verkkokauppa ja muut vastaavat ratkaisut, jotka auttavat yritystä kasvamaan ja menestymään digitaalisessa maailmassa.

Anneli Hulkko - BusinessMimmi
044-9145074
anneli@crazycompany.fi


Mikko Kortelainen - TekniikkaHemmo
0400-806724
mikko@crazycompany.fi


Lassi Niemi - NörttiPomo
040-5808964
lassi@crazycompany.fi

Crazy Company Oy  Y-tunnus:3316047-3  toimisto@crazycompany.fi