Image

Osakeyhtiön perustamispaketti

Osakeyhtiön perustamispaketti tarjoaa uudelle yritykselle kaiken tarvittavan, jotta se voi aloittaa toimintansa nopeasti ja tehokkaasti.

Digitaalisten palveluiden avulla yritys voi heti alusta alkaen rakentaa vahvan digitaalisen läsnäolon ja aloittaa markkinoinnin ja kommunikoinnin potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Tietoturva- ja tietosuojaohjeistus varmistavat, että uusi yritys aloittaa toimintansa mahdollisimman turvallisesti ja tehokkaasti. Lisäksi ohjeistus verotukseen ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa auttaa yritystä hoitamaan taloushallinnon ammattimaisesti ja tehokkaasti.

Osakeyhtiön perustamispaketti sisältää seuraavat palvelut ja asiat:

  • Yrityksen perustamisasiakirjat: Tämä sisältää kaikki tarvittavat asiakirjat, kuten yhtiöjärjestyksen ja kaupparekisteri-ilmoituksen, jotka vaaditaan osakeyhtiön perustamiseksi.

  • Digitaalinen perustamispaketti: Sisältää kaikki tarvittavat digipalvelut, kuten domainin, sähköpostin, verkkosivut ja some-tilit. Näiden avulla uusi yritys voi aloittaa digitaalisen markkinoinnin ja kommunikoinnin heti alusta alkaen.

  • Tietoturva- ja tietosuojaohjeistus: Osakeyhtiön perustamispakettiin voidaan sisällyttää perusohjeistus tietoturvasta ja tietosuojasta, jotta uusi yritys voi aloittaa toimintansa mahdollisimman turvallisesti.

  • Yritysneuvonta: Pakettiin voidaan lisätä yritysneuvontaa, joka auttaa uutta yritystä liiketoiminnan suunnittelussa, rahoituksen hankinnassa ja muiden perusasioiden hoitamisessa.

  • Verotus- ja kirjanpito-ohjeistus: Osakeyhtiön perustamispakettiin voidaan lisätä myös ohjeistus verotukseen ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa, jotta uusi yritys voi hoitaa taloushallinnon mahdollisimman tehokkaasti.

Anneli Hulkko - BusinessMimmi
044-9145074
anneli@crazycompany.fi


Mikko Kortelainen - TekniikkaHemmo
0400-806724
mikko@crazycompany.fi


Lassi Niemi - NörttiPomo
040-5808964
lassi@crazycompany.fi

Crazy Company Oy  Y-tunnus:3316047-3  toimisto@crazycompany.fi