Matkalla kasvuun

Liiketoiminnan kehittäminen on olennainen osa menestyvää liiketoimintaa. Se on joukko toimintoja, joita johto toteuttaa tavoitteenaan lisätä organisaation tuottavuutta ja kannattavuutta. Liiketoiminnan kehitys vaikuttaa kaikkiin yrityksen osastoihin, kuten myyntiin, markkinointiin, tuotantoon ja henkilöstöresursseihin, mutta oleellista on myös yrittäjän/johtajan oma hyvinvointi. Yrityksistä menestyvät ne, jotka pyrkivät aina parantamaan toimintaansa. Jos haluat, että yrityksesi pysyy kilpailijoiden edellä, sinun on opittava uutta jatkuvasti.

Haluamme auttaa omalta osaltamme yrityksiä, yrittäjiä ja johtajia voimaan hyvin sekä pysymään mukana kehityksessä.

Missä pystymme auttamaan:

  • Muutostarpeen tunnistaminen: Autamme asiakkaitamme tunnistamaan todelliset kehitystarpeet. Ja meidän tavoitteenamme on asiakasyrityksen tuottavuuden parantaminen ja auttaminen menestykseen.

  • Strategiset muutoshankkeet: Luonnollinen jatkumo muutostarpeiden tunnistamiselle on määritellä ja toteuttaa vaadittavat muutostoimeenpiteet. Päivitämme yhdessä liiketoimintasuunnitelman uusien tavoitteiden mukaiseksi.

  • Ihmisten johtaminen: Jokaisen yrityksen yksi tärkeimmistä resursseista ja pääomasta ovat ihmiset yrityksessä. Lisäämme ymmärrystä ja kehitämme taitoja, miten organisaation ihmisiä johdetaan tuloksellisimmin. Kun ihmisiä johdetaan oikein, saadaan tutkitusti tuottavuus ja henkilöstön kannattavuus nousuun.

Toteutamme erilaisia muutoshankkeita aina sataprosenttisesti asiakkaan tarpeen mukaan räätälöiden. Meillä ei ole yhtä valmista, yleispätevää konseptia. Työkalupaketissamme on eri ratkaisutyökaluja, innovatiivisia lähestymistapoja, sekä aitoa halua auttaa asiakasta.

Anneli Hulkko - BusinessMimmi
044-9145074
anneli@crazycompany.fi


Mikko Kortelainen - TekniikkaHemmo
0400-806724
mikko@crazycompany.fi


Lassi Niemi - NörttiPomo
040-5808964
lassi@crazycompany.fi

Crazy Company Oy  Y-tunnus:3316047-3  toimisto@crazycompany.fi